na początek to najlepiej kupować podzespoły sprawdzonych marek, poczytać testy sobie np. na benchmark.pl, jeżeli nie zwracać uwagi na ceny to najlepiej jak najsilniejszy procesor
ja jestem zadowolony z procesorów firmy AMD. Płytę główną od kilku lat kupuje gigabyte'a.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ostatnio sa popularne Centrino Duo
ale si eza bardzo nie znam wiec nie pomoge zabardzo...
najlepiej znajdz jakis dobry sklep i powiedz ze chcesz super komputer w cenie xxxxPLN
na pewno cos ci dobrego dobiora
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
danko [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-12, 23:20
soket 775, do 4 gb ramu (najlepiej asus) co otym miślicie???????????????????
a procesor 4 ghz. ale jakiej marki????????????????????????
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
katoda [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-15, 17:10
Cytat
ostatnio sa popularne Centrino Duo
Na laptopach
IMO najlepsze jest Intel Core2 Duo + koniecznie DDR2 [/quote]
A nie najlepiej spytać znajomego lub Informatyka? Na forach to co innego...
Pamiętam, jak kiedyś był przekręt z kartami graficznymi
Jedna karta kosztowała ponad 530 zł, a druga o 10 zł mniej. Ci, którzy wybierali drugą kartę mieli później nieco... jak by to ująć - 'zepsuty' komputer i nie dało się nic zrobić.
Więc radzić się kogoś, kto się na tym zna lub jak mówi Htsz - trzymać się zaufanych marek.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).