Nie grywam wybitnie dużo, a na pewno nie grywałem, gdy wybierałem sobie rata. Mnogość klawiszy się przydaje w tak wielu czynnościach, że aż jestem pewien, że połowę pominę. Zaczynają od FireFoxa, idąc przez zwykłe użytkowanie komputera a kończąc na photoshopie i 3ds.
Jestem zdania, że dużo więcej da nam kupno dobrych akcesoriów do komputera, niż kupno dysku SSD czy dokupienie kości ramu (to spore uogólnienie jak coś)
Klawiaturę mam przewodową od MS, częściej jednak korzystam z wbudowanej w laptopa, bo co oczywiste - nie będę wszędzie latał z klawiaturą
HitFan, też mam swoją do teraz (pokazywałem na poprzedniej stronie tematu), ale przez to, że kabel jest sztywny ostatnio (mysz ma już 5 lat) pękła mi osłonka tuż przy myszce. Rozglądam się za czymś nowym, jak nie znajdę lepszej w rozsądnej cenie, to kupię nową sztukę.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
jak nie znajdę lepszej w rozsądnej cenie, to kupię nową sztukę.
Zrobiłbym identycznie. Mysza jest świetna i niezastąpiona.
Żeby nie było offtopu, to tu jeszcze moja bezprzewodowa, której nie używam na co dzień, a jedynie kiedy laptop jest "mobliny".
Kupiłem ją na aliexpress za 26 zł. Działa świetnie. Mega pozytywnie się zaskoczyłem. Zero jakiś przeskakiwań, czy innych objawów szajsowatego sensora. Przyciski mają fajny skok.
Klawiatura, to ta z laptopa natomiast myszką mogę się pochwalić.
Nagroda za szkolenie, gdybym sam miał kupić pewnie byłoby to coś tańszego
SteelSeries Sensei RAW Heroes Of The Storm
Jestem hardcorem: Nie mam i nie korzystam z myszki, touchpad w zupełności mi wystarczy. Jeśli chodzi o akcesoria do komputera, preferuję opcję minimalistyczną. A klawiaturę mam... qwerty, normalną do komputera, już była wbudowana w chwili zakupu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).