jezeli monitor był podmieniany to też może mieć wpływ na zmianę rozdz.
spróbuj zainstalować nowszy sterownik dla karty graficznej skoro data pokazuje na 2004.
wersja 93.71 z 2006 roku, liście jest obsługa mmx440 http://pl.download.nvidia...tional_whql.exe
a tak ogólnie to polecam zmianę monitora na nowszy ten nie dość, że stary, zajmuje miejsce to jeszcze szkodzi na oczy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
spróbuj zainstalować nowszy sterownik dla karty graficznej skoro data pokazuje na 2004.
znalazłam jakiś z 2006 ;]
Htsz napisał/a:
a tak ogólnie to polecam zmianę monitora na nowszy ten nie dość, że stary, zajmuje miejsce to jeszcze szkodzi na oczy
ah ja sobie polecam zmianę całego komputera i kupno laptopa jakiegokolwiek.
a jak sobie kupię nowy sprzęt do kompa to pewnie znowu siostra mi wszystko zabierze jak to było ostatnim razem, bleh!
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Jak sobie kupisz laptopa to będzie mogła tego kompa wziąc jak sobie przerzucisz pliki z tego dysku na lapka i może sobie brać kompa z monitorem na czele A nie że będzie sobie brać co nie jej
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).