linux mandriva spring 2007 (aby spróbować pojąć system zostało zakupione 6 książek o tym systemie i kilka kursów na CD, ale nie zrażam się tym, lubię grzebać w konsoli oraz Windows XP
Ogolnie na moim wlasnym , prywatnym wylacznie moim kompie mam XP Pro , a na drugim dysku twardym mam XP Media Center , ale korzystam tez z dwoch roznych Vist , tyle ze na kompie jednej siory i ojca.
A jeszcze na kompie innej siory z Mac OSa.
W domu najstarszej jest Linux jej i jej chlopaka(palanta) , ale nawet nie dotykalem...
Ale mam maly kontakt z Linuxem , bo kolega ma i uwazam ze to jak dla mnie gowno wiec w moim domu , poki nie potrzebny , to nie bedzie go.
[ Dodano: 25-04-2008, 18:03 ]
Bys cie sie nie pogubili , to mam trzy siory w tym dwie maja trzy kompy , jedna jednego , jedna dwa , tyle ze jedne w domu w ktorym nie mieszka , ale ktory wynajmuje i jedne w domu gdzie mieszka i ma jednego kompa , jak w jej domu , tyle ze to nie jej dom.
Mam nadzieje ze teraz sie pogubiliscie
[ Dodano: 25-04-2008, 18:04 ]
Boze , jak ja to uwielbiam robic
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).