nie marudze tylko pisze na temat visty i pokazuje jak to bywa z wersjami testowymi, warto poprostu dbać o swoje prywatne rzeczy umieszczone na komputerze
nowy wiersz polecen wycofali bo 'chwile' po premierze były już na niego kody do budowy wirusów
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-09-27, 22:14
Artur napisał/a:
zastanawiam się czy sobie nei zaisntalowac wiste ale ponoc nei dziala pod nia sterownik do modemu neostrady
lol, po powroce z niemiec bede miec lifeboxa narazie zapowiada sie bezproblemowo
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-09-28, 13:42
dwonilem do informatyka ktory testowal ta viste i powiedzial ze to kompletna pomylka, nie ma jeszcze wszystkich sterownikow do sprzetu, winrar nie dziala itp
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
chyba jedyny plus visty to nowy format do zdiec WMP
ma o wiele wieksza kompresje niz jpg i podobno jest swietny
ale to podobno...
mam tylko nadzieję, że nie będzie z nim takich przekrętów jak z WMF
a jeżeli nawet jest taki świetny, to jeszcze sporo wody upłynie, nim ludzie się do niego przekonają i zaczną używać choćby na stronach internetowych...
Luke Mica, nie masz racji
format ten nie robil sam microshit
wspolpracowal z wieloma innymi firmami
dzieki temu format ten wejdzie bardzo szybko np do aparatow cyfrowych
dzieki wysokiej kompresji pliki beda zajmowalu 2/3 -1/4 wielkosci jpg
a co to oznacza dla internetu? bardzo duza oszczednosc transferu
pytanie czy format ten rzeczywiscie bedzie szybki i sprawny...
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
znając życie minimalne będzie coś pośredniego, a dużo ramu, grafika i dobry procek to podstawa, po cóż vista na słabym kompie jeśli nie bedzie tych wszystkich bajerów lepiej wtedy pozostać przy XP
A później trzeba będzie zainstalować Vistę bo nie będzie wsparcia technicznego dla XP. Będzie tak samo jak z Win 9x/Me, a później ma być to samo z Win 2000.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-07-21, 23:19
A powiedzcie mi... Co jest takiego świetnego w tym pliku?
A co do Visty to nie mogę się wypowiadać, bo raz tylko widziałam na laptopie koleżanki taty zainstalowanego Windowsa Vistę. Nie używałam go, więc nie wiem co i jak. Ale jest ładny - fakt Wreszcie stworzyli coś dla pań hahaha
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).