Hej, zastanawia mnie bardzo jacy są wasi ulubieni fotografowie lub amatorzy fotografii? Jeżeli możecie, to podajcie linki do ich galerii. Dodam jeszcze, że osoby, które ja bardzo cenię to:
Inez, kiedyś lubiłam Onixę, miałam nawet fazę, że wchodziłam na nią codziennie, ale teraz już raczej nie przepadam tak za jej zdjęciami jak wcześniej, jej portrety troche mi nie podchodzą, ale przyznam, że ma wieele ciekawych zdjec w galerii
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-02-18, 02:10
Cashee napisał/a:
jej portrety troche mi nie podchodzą
Z tym niestety się muszę zgodzić, jej portrety nie są zbyt dobre, powiedziałabym, że dość słabe. Najlepiej dziewczyna jednak sobie radzi ze zdjęciami natury, tego nie da się ukryć.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).