Pomógł: 11 razy Dołączył/a: 31 Mar 2007 Posty: 93 Miasto: UK
Wysłany:
2008-11-14, 17:57
Zzielona napisał/a:
Podobnie uważam, że to całkiem dobry pomysł, ale z drugiej strony ktoś, kto będzie chciał oszukać założy sobie fałszywe konto na NK i po sprawie . Także gwarancji nie ma...
prosze przygladnac sie zakladce na naszej-klasie - ''Aukcje Twoich znajomych'' wiec mysle ze troche lipnie byloby oszukac swojego znajomego ... (ta zakladka nie ukazuje aukcji innych osob ... wiec np. nie widze waszych aukcji bo nie mam was na liscie znajomych )
1) jak dla mnie to lipa ... zanim cokolwiek znajomi wystawia na aukcje Alegro wczesnie wlasnie pytaja sie znajomych by uniknac kosztow z zapodania owej licytacji i jej % koncowego
2) ja wole eBay
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).