ze sloganem rzeczywiście nie wysilili się ale zmiany sądzę, że będą dobre, zapewne przeanalizowali najczęściej używane opcje i starają się je rozbudować i lepiej pokazać na stronie, aby ludzie mieli do nich łatwiejszy dostęp
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
zauważono, w jakim kierunku zmierza portal i postarano się ułatwić jego funkcjonowanie dostosowując go do potrzeb użytkowników. w sumie to jedyna szansa na ocalenie naszej-klasy, bo portal zaczął 'schodzić na psy'. po przekształceniu w serwis społecznościowy będzie mógł się rozwijać. chyba nie było czegoś na tak dużą skalę w Polsce. może to i dobrze?
logo zaskoczyło, liczyłam na zmianę nazwy/kolorów/ogólnego wyglądu i nic ; p
a wcześniej to nie był serwis społecznościowy? i na jakie psy schodziła? na tej stronie zazwyczaj pojawia się to co jest trendy na Świecie lub jest często używane przez użytkowników (rozbudowują daną opcję).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
wydawało mi się, że z początku miał to być portal dla osób, które poszukują znajomych z dawnych lat. teraz jest fotką-komunikatorem-forum-trendem-itd w jednym, co spowodowało, że w mojej opinii portal zaczął schodzić na psy.
wydawało mi się, że z początku miał to być portal dla osób, które poszukują znajomych z dawnych lat.
bla bla bla, dlaczego wszyscy to w kółko powtarzają? na początku to miał być projekt na zaliczenie a potem się okazało, że bardzo szybko zyskuje popularność i stał się biznesem, od samego odnajdowania znajomych nie generuje się takiego ruchu. Odnajdowanie znajomych to jeden z elementów, głównie ma to służyć komunikacji między osobami, czyli do tego samego co gg, fotka itp.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).