jeszcze możliwość zmiany wyglądu za pomocą CSSa
jasne, koncert życzeń zróbmy!
O nie, drugi Myspace?
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-04, 11:04
Dla mnie bezsens. Gdyby nie trzeba było płacić, możnaby było to dowolnie zmieniać i byłoby cały czas, to byłoby ok, ale tak? Wydawać cenne 2,44 na bezsensowny dodatek, który i tak zniknie za 2 tygodnie?
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-06-04, 11:34
Ewa napisał/a:
Dla mnie bezsens. Gdyby nie trzeba było płacić, możnaby było to dowolnie zmieniać i byłoby cały czas, to byłoby ok, ale tak? Wydawać cenne 2,44 na bezsensowny dodatek, który i tak zniknie za 2 tygodnie?
dokładnie...
zwłaszcza, że takie "urozmaicenie" na innych serwisach (np. grono) to standard, za darmo, i na ile chcesz taka skórkę. Nie mówiąc już o dowolności w jej wyglądzie ostatecznym.
poza tym to kolejny "dodatek" (to chyba aż za dużo powiedziane) za który wyciągają kasę i raczej przyjmie się u osób małoletnich ("pokemony") oraz specyficznych grup (np. matki lubiące się w upiększaniu wszystkiego co się da - obserwacja z blogów, i oczywiście nie tylko ).
Osobiście mam to w 4 literach.
Jestem najgorszym typem klienta ] : >
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-06-04, 12:21
Dla mnie to żadna zmiana wyglądu. Pff, kolejny wyłudzania pieniędzy z głupich dzieciaków. Ot co. ; )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).