Jestem tam i się z tego dzisiaj wypisuje. Dobrze, że o tym rozmawiacie. U mnie ruch z tego, to 2 czy 3 wejścia dziennie i wszystko. Za taki ruch to szkoda nawet trzymać ich banerka na stronie
zblogowani to akurat obecnie dość słaba opcja i na wiele wejść nie można z niej liczyć jeszcze nie udało mi się od nich przebić 10-15 wejść dziennie. Chyba żeby uzyskiwać więcej trzeba mieć osoby które będą plusowały nasze wpisy, przez co będą atrakcyjniejsze w rankingu, a to powoduje, że trzeba zrobić grupę osób wzajemnie się wspierających, by ciągle górować w rankingach.
Pierwsze wrażenie jak najgorsze. Nie znalazłam żadnej opcji faktycznego przejścia na czyjegoś bloga - chyba że po wyszukaniu adresu w google. Strasznie irytujące.
TRZY najlepsze wpisy w ciągu doby mają lekko ponad setkę kliknięć, przeciętny ma 0-2, max 3, strasznie marne toto.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).