jak byłem bardzo mały to River Raid na c64 było absolutnym hitem;]
-między innymi dlatego, że było dostępne tylko river raid;] na dodatek trzeba było jechać do cioci na imieniny...
potem człowiek doczekał się własnego sprzętu;] i jako dumny posiadacz commodore 64 wymagania się zwiększyły;]
z najfajniejszych gier mogę wymienić Rick dangerous, wings of fury... były też jakieś symulatory czołgu i ładzi podwodnej, już nie pamiętam nazw.
Potem na PCcie to już kompletny zawrót głowy aż nagle wszystko się skończyło. coś zrozumiałem.
dzisiaj pozostałem wierny krzyżówkom, sudoku i innym łamigłówkom wszelakiego rodzaju. Na tą rozrywkę nie szkoda mi czasu. uważam, że są po prostu najlepsze;]
Dla mnie Oddworld Abe's Exoddus, Medievil i kilka tekkenów. Niedawno wróciłem do serii oddworld i zdecydowanie nie zestarzała się. Ciągle super klimat.
Teddy Bear Blogger.Klub
Wysłany:
2015-08-04, 19:49
Titan Quest i Heroes III! Oprócz tego gry ekonomiczne, na przykład Age of Empire, Age of Mitology i Twierdza.
Ds3 Blogger.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 06 Maj 2014 Posty: 18 Miasto: RBK
Wysłany:
2015-08-12, 19:50
Na początku - jeszcze na Pegazusie lubiłem grać w czołgi, fajnie się grał z kimś
Później - to już na PC to lubiłem grać w Red alert 2 i RCT2
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).