Cześć, chciałbym odnowić ten temat jednak z naciskiem na obrazki logiczne.
Jest ktoś na forum, kto rozwiązuje te zagadki?
Można je rozwiązywać na papierze jak i online.
Od niedawna prowadzę stronę internetową z obrazkami logicznymi, na której można rozwiązywać te które już są oraz tworzyć swoje własne.
Nowe łamigłówki pojawiają się w formie zagadek, więc chciałbym zaproponować zabawę.
Kto rozwiąże i da pierwszy odpowiedź co przedstawia poniższa łamigłówka?
natomiast tradycjonaliści mogą wydrukować sobie łamigłówkę żeby móc zmierzyć się z nią na papierze. wystarczy kliknąć przycisk wydrukuj przy łamigłówce online.
Ja bardzo lubię sudoku, ale krzyżówką też nie pogardzę.
Pamiętam też, że jakiś czas temu namiętnie grałam w "malowanie liczbami" (czy jakoś tak) na komputerze. Polecam
jak ktoś jest zatwardziałym tradycjonalistą to może sobie wydrukować i rozwiązać na papierze - bo wiem, że są ludzie, którzy tylko taki sposób rozwiązywania uważają za jedyny właściwy. wystarczy kliknąć przycisk wydrukuj.
Wcześniej także rozwiązywałem i sudoku i krzyżówki także. z resztą sumdoku, kakuro piramidy i wszystko inne co dało się logicznie rozwiązać;] takie rzeczy to nawet bardziej niż krzyżówki;]
pzdr
mnie na przykład to nie uspokaja... mnie to podkręca, wciąga maksymalnie;] jak chcę się uspokoić to słucham odpowiedniej muzyki;]
rozwiązywałeś to kiedyś?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).