Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
xavilove, a dlaczego przepada? Z Twojego lenistwa? bo przecież można go sobie ręcznie dopisać
A no można można i do zakładek dodać, ale jakoś tak mi wygodniej kliknąć obserwuj. mam wtedy na bieżąco aktualizowane wszystkie nowe posty w jednym miejscu. w miejscu, do którego się już przyzwyczaiłam ;-)
natomiast blogi, które mi się spodobały i wylądowały w zakładach są przeze mnie odwiedzane znacznie rzadziej.
Klikając obserwuj dopisujesz go sobie do listy czytelniczej w kokpicie bloggera. Napisałem, że to samo można zrobić dodając adres tego bloga ręcznie, poprzez ustawienia listy czytelniczej (na samym początku masz taki przycisk "dodaj") :-)
Podobna sytuacja z obserwowaniem bloga na google plus. Można wyszukać autora po danych lub jego stronę i dodać go do odpowiedniego kręgu :-)
Gadżety ułatwiają - szczególnie leniwym - ale i bez nich da się bloga obserwować
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja jestem na TAK - ale głównie dlatego, że sama z tego gadżetu często korzystam i jest to o wiele wygodniejsze niż ręczne wklepywanie adresu bloga do bloggera, jeśli chcemy go obserwować.
W zasadzie jest mi to obojętne, u siebie zostawiłam bo mi nie przeszkadza, jeśli komuś wizualnie nie pasuje to niech usuwa, kto będzie chciał obserwować bloga to pewnie i tak go sobie doda w kokpicie jak mówił Htsz.
Ja u mnie mam tylko "subskrybuj". Nie chciałam, aby mój blog był zawalony gadżetami, a ten właśnie widżet nie wygląda zbyt ładnie.
Tak, nie mam tego czegoś tylko dlatego, bo nie podoba mi się wygląd.
______________________________________________________ http://book-wszechmogacy.blogspot.com <- nie tylko recenzje. Prowadzą cherubini w składzie: Maja, Mati i Twyla.
bulebulerka [Usunięty]
Wysłany:
2016-02-18, 14:23
Kiedyś byłam na tak, a teraz tak naprawdę nie ma chyba to większego znaczenia. Wiele blogów ma multum obserwatorów, a ruch na blogu znikomy, bo to dawno czytelnicy-widmo.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).