Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-04-09, 13:17
Ja ogólnie mało słucham radia, ale jak już coś leci to słucham RMF. Kiedyś ustawiłem sobie tą falę i jakoś nie chce mi się tego zmieniać. I tak lepsze już jest to niż te radia, które słuchają moi dziadkowie, gdy do nich przyjeżdżam
maciejka298 Blogger.Klub
Wysłany:
2015-04-14, 22:12
Wszędzie mam ustawione rmf fm i raczej tego słucham. no chyba, że coś się dzieje to szukam czegoś innego.......jeden dzien mi własnie rmf uciekało co chwile.
Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lis 2015 Posty: 35 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-11-16, 11:55
Najczęściej słucham Radia MRS, w którym można usłyszeć moje ulubione gatunki czyli House, Deep House, Drum'n'Base. No i nie ma reklam.
Z komercyjnych słucham radia Rmf Maxxx, Radio Fama (takie pół komercyjne, pół nie) i Czwórka, w której też jest sporo klimatów house'owych i fajne, ciekawe audycje (kulturalne i przyjemne, nie ma hałasu i suchych żartów).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).