Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
adambibliotekarz
Imię: Adam
Dołączył/a: 03 Kwi 2014 Posty: 55 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2014-04-06, 21:13
Lukem napisał/a:
Ja wolę bez.
Mnie chodziło o to jakie faceci lubiom u swoich babek?
a tak bardziej poważnie, to:
- przyjemne wizualnie, z jakąś koronką
- najbardziej preferowany kolor to chyba czarny
- dobrze dopasowane. Tyle preferencji co i rozmiarów, więc każda trafi na amatora własnych. Nie ma potrzeby oszukiwania, nie lubię tego. Push-up i tak jest łatwy do zdemaskowania.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
adambibliotekarz
Imię: Adam
Dołączył/a: 03 Kwi 2014 Posty: 55 Miasto: Warszawa
Ha, tylko Panowie nie zdajecie sobie sprawy jak trudne jest dobranie stanika z koronką (który z założenia jest raczej miękki) bez push'up do mniejszego biustu, żeby nie wyglądał jak owinięty firanką
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
Owszem, ale blogerki modowe w kwestii bielizny mają troszkę większe możliwości finansowe aniżeli zwykłe śmiertelniczki, no chyba, że mówisz o tych stanikach, które były modne latem tego roku do wyciętych pod pachami bluzek w tych można być całkiem płaskim i wygląda się nieźle ja miałam na myśli raczej klasyczne miseczki ^^
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).