Wiek: 37 Dołączyła: 05 Maj 2015 Posty: 35 Miasto: Poznań/Gorzów
Wysłany:
2015-05-15, 16:58
Herbata - zielona, czerwona, biała, bez dodatków (wybitnie nie lubię hibiskusa w składzie herbaty).
Kawa - tylko z mlekiem, bez cukru.
Inka, kakao - od czasu do czasu.
Imię: Marcin
Wiek: 37 Dołączył/a: 18 Maj 2015 Posty: 37 Miasto: Kleve (DE)
Wysłany:
2015-07-26, 07:44
Herbata - uwielbiam szczególnie w zimowe dni zaraz po wejściu do domu.
Kakao - smak dzieciństwa
Inka - pierwsza kawa w życiu jak byłem jeszcze dzieckiem, obecnie nie pijam
Kawa - napój poranka
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-09-18, 11:35
Herbata - Oj tak. Zielona, może być z pigwą, bez słodzenia. Albo ziołowa: melisa tudzież pokrzywa.
Kakao - holenderskie. Z wkładką w postaci mleka i cukru (chociaż wolę ksylitol).
Kawa - bez tego nie ma poranka. Mocno mleczna i słodka. Może być z adwokatem, ale dopiero po 12 bo damy nie piją przed południem.
Inka - nie pijam.
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
do niedawna herbatę piłam litrami, a teraz kawa zajęła jej miejsce za dużo spraw, za mało czasu i trzeba jakoś się ratować by nie zasnąć
Pearl Blogger.Klub
Wysłany:
2016-02-02, 14:14
Kawa, koniecznie gorzka, parzona i bez mleka.
Herbata zielona lub czerwona, bez dodatków (no dobra, czasem dodaje własnej produkcji sok porzeczkowy)
Inka, ale tylko cukrem i mlekiem
Kakao
Herbata: dosłownie każdy rodzaj - zielona, czerwona, biała... mniej przepadam za czarną, ale owocową przygarnę praktycznie każdą.
Kawa: nie piję już od 4 miesięcy i dobrze mi z tym
Inka: nie przepadałam za jej smakiem w dzieciństwie, ale chyba się z nią przeproszę w zastępstwie za kawę rozpuszczalną...
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
Najlepsza kawa to prawdziwa w ziarnach. Koło mnie jest sklep gdzie sprowadzają oryginalną kawę z Włoch. Ja mam w domu młynek i zawsze rano sobie mielę.
bulebulerka [Usunięty]
Wysłany:
2016-02-16, 15:46
Herbata - zielona, czystek i czarna z cytryną.
Kakao też, ale tylko zrobione na mleku roślinnym i przy użyciu surowego kakao.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).