Imię: Paweł
Dołączył/a: 28 Wrz 2015 Posty: 14 Miasto: Rzeszów
Wysłany:
2015-10-16, 20:14
W mojej jak i pewnie waszej młodości rządziła konsola Pegasus czyli europejska podróbka Famicoma. Potem gdy zacząłem grać na PC z sentymentem wspominam Diablo 2 i gothica więc te gry stawiam na 1 miejscu
______________________________________________________ bez-aluzj.pl - coś o życiu
dogrosza.pl - coś o pieniądzu
iluzjazmyslow.pl - coś o wszystkim
poranny-trening.pl - coś o sporcie
technologia-jutra.pl - coś o technologii
Moje ulubione gry z dzieciństwa do których lubię czasem wracać do Diablo II i Starcraft. Generalnie jestem chyba miłośnikiem gier komputerowych i konsolowych więc jakbym musiał zrobić listę dajmy na to 100 ulubionych gier komputerowych to bez problemu bym ją stworzył i wcale dużo czasu bym na to nie potrzebował
Ulubioną grą do której czuję ogromny sentyment to Contra. Jeśli zaś chodzi o pierwszą grę ma pc, to pamiętam jak na swoim pentium 4 z płytki play instalowałem warlords battlecry 2 i byłem w niebo wzięty
Tak. Moje dzieciństwo nie było aż tak dawno i pamiętam, że pierwsza moja gra w życiu było na Commodore ale nie pamiętam jak się nazywała. Jeśli chodzi o PC'ta to pierwszą i najbardziej wciągającą grą była Dune 2000 - świetna strategia! Pozdrawiam
Jak byłem mały, to dużo grałem na Atari, ale nie pamiętam tytułów, bo wtedy na takie błahostki nie zwracało się uwagi. Liczyła się po prostu dobra zabawa. Z późniejszych czasów jak już mogę podać jakieś tytuły, to na pewno World Cup 98, GTA 1 i Commandos: Behind Enemy Lines. W dwie ostatnie grałem po swojemu, bo za mały byłem, aby wiedzieć jak w to grać. Ale zabawa była przednia
World Cup 98, GTA 1 i Commandos: Behind Enemy Lines.
W GTA 1 umiałem przejść tylko pierwszy rozdział pierwszego miasta (po latach dowiedziałem się, że można go skończyć w kilka minut nie dotykając ani jednej misji na mieście), resztę grałem na cheatach. To samo z późniejszymi misjami w Commandosie. Jeszcze byłem za głupi na strategie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).