Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lis 2015 Posty: 35 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-12-05, 18:04
Fajny pomysł... Youtuberzy jakoś dają radę razem kooperować
Ja z chęcią bym współpracowała z innymi blogerami, w końcu w kupie siła
P.S lubię fotografię/malarstwo/muzykę deep house/drum'n'base - z chęcią Wasze pracę wrzucę do siebie na bloga jak mi się spodobają. Takie coś mi wpadło do głowy teraz
Ja od siebie mogę zaproponować podzieleniem się moimi przemyśleniami na temat życia, ekonomii oraz moimi poradami modowymi.
MementoMori
Wysłany:
2016-03-19, 19:04
Interesujący temat. Jeśli jest tutaj ktoś, kto pisze opowiadania (albo debiuty książek, like me...) na blogach, to chętnie poczytam i ocenię, nie pogardzę również "wet, za wet". Bardzo lubię czytać, szczególnie fantastykę, paranormal romance. Obiecuje spore komentarze, bo ja lubię się rozpisywać, szczególnie jeśli już coś oceniam to robię to konkretnie, sumiennie i szczerze Z chęcią bym również poczytała coś w stylu krótkich kryminałów, bądź horrorów, może coś o wampirach i takie tam różne.
Well, I'm waiting! xd
PS. Jeśli ktoś zna się na css, żeby bloog jakoś ładnie się prezentował, a ma chęci pomocy, to prosiłabym o kontakt, bo ja nie mam do tego cierpliwości xd
Ja również jestem otwarta na współpracę z innymi blogerami. Osobiście poznałam kilku blogerów, ale bardziej "niedzielnych". Mi zależy na tym, aby osoby były mocno zaangażowane w blogosferę.
Myślałam nawet o poznaniu innego blogera/blogerkę i np. wspólne robić zdjęcia- podwójny zysk. Np w wybranych dniach o określonych godzinach cyklicznie można się spotykać w celu zrobienia nowej sesji. Po prostu wzajemne fotografowanie się. Nie każdy ma osoby, które mogą robić zdjęcia, a męczyć się w każdym możliwym miejscu ze statywem nie zawsze przynosi pożądane efekty.
Fajnie byłoby stworzyć małe grono blogerów i organizować wspólne spotkania w celu zapoznania się i integracji :-) W kupie siła!
Imię: Patrycja
Wysłany:
2016-05-23, 14:06
Chętnie porozmawiam z osobą, która prowadzi blog dotyczący emigracjii i życia za granicą. Wymienię się spostrzeżeniami i pomysłami. Chętnie nawiąźę wpółpracę
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).