Fisa
Blogger.Klub
|
Wysłany:
2016-03-23, 11:41 [Szablon GRIDZ] ustawienia ilości wpisów i rotatora
|
|
|
Hej,
Mój blog zyskał nową odsłonę dzięki szablonowi Gridz z MBT. Ogólnie dostosowałam go szybko i bez większych trudności, ale oto dziś, w trakcie użytkowania zauważyłam, co następuje:
Polecane posty z rotatora (z etykietką 'featured') z czasem 'znikają' z pola widzenia. Kiedy kończy się 'kolejka' (tzn. po dodawaniu kolejnych nowych polecanych postów), ostatnie posty nie tylko nie są widoczne już w sliderze, ale i na głównych stronach ze wszystkimi skrótami do wpisów. Ogólnie nie widać ich nigdzie.
Kiedy wyszukuję je poprzez 'search' a także poprzez kategorie to owszem, są na blogu, ale w spisie wszystkich postów ich nie ma.
Usunięcie etykiet 'featured' nie pomaga- starsze polecane posty są już oznaczone tylko jedną kategorią, a i tak niewidoczne na stronach.
Dziś dodałam nowy post do polecanych i znów kolejnego wpisu nie widać na blogu- tego, który był ostatni w rotatorze.
Czy musi być jeszcze jakaś etykieta wraz z 'featured' w tym szablonie czy to szablon czegoś nie zaczytuje? Cóż to takiego się dzieje?
dotyczy -> :oczami:
|
|