Z duma powiem, że nigdy nie widziałem w całości i jakoś nie mam ochoty pomimo wszechobecnego parcia na tę bajkę.
Pomijając kwestię oceny bajki (dla mnie jest dobra, starannie wykonana i ciężko nie podziwiać sceny biegnących antylop wiedząc, ile pracy w nią włożono, jednak nie jest moją ulubioną bajką ) - jak można być dumnym z tego, że się czegoś NIE widzialo? Można być dumnym z tego, że po obejrzeniu czegoś ma się własne zdanie, ale nie z niezobaczenia/nieprzeczytania.
Ja parcia na nią nie zauwazyłam, jednak widocznie coś w sobie ma, bo mimo uplywu lat, dzieci nadal się nią zachwycają (akurat kiedy piszę te słowa, mój trzylatek ogląda ).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).