Zdecydowanie Lubimy Czytać :p Nie dość że przejrzysta stronka, to ogólnie "przyjazna". Uwielbiam z niej korzystać i szukać nowych, ciekawych książek. Ma także apkę na smartfony, co jest dodatkowym plusem
Uwielbiam LC. Mam tam konto już od dłuższego czasu, wszystko jest jasne, czytelne, przejrzyste. Fajne konkursy (udało mi się wygrać dwa), artykuły, nowe możliwości.
Dla mnie, jako osoby prowadzącej bloga książkowego, zdecydowanie wygrywa LC. Powód jest prozaiczny - większa społeczność do której można trafić ze swoim produktem. Poza tym jest to serwis znacznie przyjemniejszy dla oka, intuicyjny i ze znakomitym contentem własnym w formie artykułów czy wywiadów.
Biblionetka.
Dużo lepszy algorytm polecający książki - trafiłam dzięki temu na mnóstwo perełek. Na LC konto mam, ale za każdym razem kiedy zaglądam w proponowane rekomendacje (masło maślane?) mówię meh.
Żadne z powyższych - tylko i wyłącznie Goodreads. Społeczność czytelnicza o wiele bardziej aktywna i poziom recenzji jest o niebo lepszy. Poza tym ma się dostęp do różnych wersji językowych książek, co jest bardzo pomocne jeśli ktoś często czyta po angielsku.
Imię: Dorota Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 05 Wrz 2015 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-09-13, 18:08
Ja podobnie jak CatusGeekus - preferuję Goodreads, Lubimyczytać tak naprawdę przeglądam tylko do spisywania danych do recenzji książek, polecenia, oceny i recenzje zdecydowanie wolę z GR.
Ja uwielbiam LubimyCzytać, chociaż brakuje mi opcji komentowania recenzji. Jednak jest ono dużo bardziej przejrzyste i miłe dla oka (i łatwiej zareklamować bloga ).
______________________________________________________ http://book-wszechmogacy.blogspot.com <- nie tylko recenzje. Prowadzą cherubini w składzie: Maja, Mati i Twyla.
Jak dla mnie zdecydowanie LC. Ale i tak rzadko czytam coś o książce, zanim ją kupię. Wolę iść do księgarni lub zwykłego hipermarketu i sama poszukać sobie dobrego tytułu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).