kobietachaos
Youtuber
Imię: Patrycja
Wiek: 32 Dołączyła: 12 Maj 2016 Posty: 54 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2016-05-13, 12:59 [Opinia] Pokolenie Fit
|
|
|
Hej
Forum odkryłam wczoraj, długo szukałam takiego, w którym będę mogła aktywnie uczestniczyć! Oficjalnie chciałam Was powitać
Od długiego czasu zależało mi na opinii innych blogerów na temat mojego bloga. Cieszę się, że mam taką możliwość!
Wracając do tematu, prowadzę bloga promującego zdrowy, aktywny tryb życia. Założyłam go w sierpniu 2015 r, gdzie podejmowałam ostatnią próbę schudnięcia. Schudłam 18 kg w 7 miesięcy i zakochałam się w blogowaniu. Na początku robiłam to hobbystycznie, aktualnie jestem mocno zaangażowana w blogosferę.
Piszę tam o zdrowym odżywianiu, żywieniu, motywacji, treningach. Podaję również przepisy na dietetyczne dania. Założyłam również kanał na YT, jednak tutaj wszystko jeszcze mocno kuleje.
Jakie są Wasze pierwsze odczucia po wejściu na bloga? Co myślicie o sposobie jego prowadzenia, stylu pisania? Coś zmienić, dodać? Jakieś rady, sugestie? Każdy komentarz jest dla mnie na wagę złota
A oto adres bloga:
Cytat pokoleniefit.pl/blog/ - Pokolenie Fit
|
______________________________________________________ Pokolenie Fit- blog promujący zdrowy, aktywny tryb życia. Znajdziesz tam wszystko co trzeba wiedzieć o byciu FIT!
Kobieta Chaos - blog o organizacji, relacji międzyludzkich poruszający tematy tabu i pozytywną stronę życia. |
|