Wiek: 41 Dołączył/a: 22 Mar 2016 Posty: 25 Miasto: Kielce
Wysłany:
2016-03-24, 14:00
hmpfff no to muszę nad prędkością popracować bo mam 45/100 i 50/100, gdzie muszę poszperać za włączeniem kompresji i usunięciem blokujących renderowanie js...
Tak, jest.
jakieś 50% moich czytelników ma Androida
artoffoto WordPress.Klub
Wiek: 39 Dołączył/a: 21 Lip 2016 Posty: 23 Miasto: cały świat
Wysłany:
2016-10-11, 23:54
Przydatny temat. Dzisiaj każdy przegląda internet za pomocą urządzeń mobilnych.
Zasadne i konieczne jest zatem dostosowanie stron do tych urządzeń.
Przetestowałem swoje strony. Raporty powiadają, że są przyjazne urządzeniom mobilnym, ale czeka mnie dużo pracy nad poprawą szybkości działania. Dzięki podanym narzędziom do testowania mam świadomość obszarów, w których mogę dokonać usprawnień.
ja mam bloga na squarespace więc mogę przełączać między widokami bloga na komputerze, tablecie i telefonie, poza tym mam też aktywne AMP - Accelerated Mobile Pages. Ogólnie squarespace wydaje mi się bardzo dobrą i przyjazną platformą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).