Jeden z moich ulubionych seriali, ale nauczyłam się traktować go z przymrużeniem oka. Niektóre akcje, które w zamyśle twórcy miały być dramatyczne wywołują u mnie napady śmiechu. Daryl mi to wszystko wynagradza, chociaż sceny rozpaczy Daryla wywołują u mnie łzy... śmiechu ;D
Jak tam rozpoczęcie drugiej połowy piątego sezonu ("What Happened and What's Going On")?
Pozbywają się bohaterów
Sovillian napisał/a:
Niektóre akcje, które w zamyśle twórcy miały być dramatyczne wywołują u mnie napady śmiechu.
prawie wszystkie ugryzienia to jest jedna wielka komedia Rozkładające się ciało ma tyle siły, że ogromny facet nie może sobie z nim poradzić. Zapomniał też, że ma nogi i mógłby potraktować je np. z kopa :d
albo utykający chłopak pędzi tak szybko, że go kolo dogonić nie może
Te rozczłonkowane ciała pewnie coś znaczą? bo były za ogrodzeniem i w samochodzie. Wątpię by to był jakiś przypadkowy element scenografii..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Mi się podobały pierwsze dwa sezony tego serialu. Każdy kolejny był dla mnie powielaniem poprzednich, nic nowego się nie działo. Stał się zwyczajnie nudny i przestałam oglądać
czmrkvsk [Usunięty]
Wysłany:
2016-11-11, 11:59
sezon 7 na razie nudny, najbardziej mi się 2 odcinek podobał
Dołączył/a: 10 Mar 2016 Posty: 6 Miasto: Bydgoszcz
Wysłany:
2016-12-09, 17:16
Wytrzymałem do końca szóstego sezonu. Dalej nie jestem w stanie, szkoda czasu na to, za dużo jest innych ciekawych seriali żeby marnować kilkadziesiąt minut na kolejny nudny odcinek. Ciekawy byłem tylko kto zginął w pierwszym odcinku siódmego sezonu, więc poszukałem spoilerów w internecie. Niestety The Walking Dead w gorszym stylu powtarza błędy Jak poznałem waszą matkę i Dextera. W gorszym, bo tamte mimo męczarni oglądałem do końca.
Mi się podobały pierwsze dwa sezony tego serialu. Każdy kolejny był dla mnie powielaniem poprzednich, nic nowego się nie działo. Stał się zwyczajnie nudny i przestałam oglądać
Dobrze uchwycony komentarz
Ja mimo wszystko z braku laku i mojej miłości do seriali i filmów oglądnąłem wszystkie odcinki W każdym razie jakby porównać to do nowych produkcji typu Daredevil to TWD wygląda już jak Moda na sukces
To jest przypadłość wielu seriali albo nawet większości. Najpierw masz akcję skupiającą uwagę, potem poznajesz bohaterów coraz bardziej i serial przeistacza się w tasiemiec o ich problemach.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).