Jakiś czas temu zaczęłam oglądać Przyjaciół i wciągnęłam się od pierwszych odcinków. Cały serial dosłownie połknęłam.
Zawsze irytowała mnie Rachel. Taka mało inteligentna ślicznotka, która nie do końca radzi sobie z życiem. Jej historia miłosna również mnie wkurzała, choć z perspektywy czasu widzę, że to właśnie ona kazała mi czasem włączyć następny odcinek.
Ogólnie to doskonały serial o miłości i przyjaźni u schyłku 20. wieku.
A ja ostatnio do śniadania puściłam sobie pierwszy odcinek ;D I tak trochę dziwnie, ale fajnie wracać do takich starych seriali
______________________________________________________ Przyjaźń rodzi się w momencie, gdy jedna osoba mówi do drugiej: "Co? Ty też? Myślałem, że tylko ja".
Clive Staples Lewis – Cztery miłości
A ja uważam, że z wiekiem inaczej pojmujemy pewne filmy i seriale, ja tam miałam z "Przyjaciółmi". Jako gówniara traktowałam to ot tak, zwykł serial. A jako kobieta przed trzydziestką patrzyłam na nich jak na rówieśników, zupełnie inaczej rozumiałam ich problemy. Albo nawet dopiero wtedy je rozumiałam.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).