Przez dłuuugie lata grałem na klasyku i elektryku. Aż miałem okazję kupić za bezcen naprawdę fenomenalną basówkę. No i tak zostało właściwie do dziś.
Co prawda grywam już niewiele. Dobrze jest jak złapię gitarę raz w tygodniu
No, to gdybyś chciał zacząć karierę muzyczną w jakimś zespole, to większość drzwi jest przed tobą otwartych! Z doświadczenia wiem, że basistów brakuje na rynku...
Gram na gitarze, choć ta gra przypomina raczej odstawienie instrumentu na kilka dni, powrót na 15 minut i tak w koło Kiedyś grywałem w zespole, który szybciej się rozpadł niż założył - ot takie szczeniackie wybryki.
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2016-06-14, 10:09
W podstawówce nabyłam umiejętność grania kolęd i innych prostych melodii na flecie prostym i nawet mogłam to przenieść na keyboard. Swego czasu miałam ambitny zamiar nabycia fletu tenorowego i tin whistle - do dziś tego nie zrealizowałam. Mam gitarę, ale nie umiem na niej grać .
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Imię: Piotrek Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył/a: 06 Sty 2017 Posty: 36 Miasto: Radom
Wysłany:
2017-01-06, 14:20
Obecnie na gitarach i klawiszach - czyt. pianino, fortepian, keyboard. W między czasie wpadały w ręce pałeczki do perkusji, skrzypce czy nawet akordeon.
______________________________________________________ LisiePismo - Uśmiech i intryga!
Od dwóch lat jestem basistką, natomiast od listopada zeszłego roku zabrałam się również za naukę gry na gitarze klasycznej.
______________________________________________________ When I think I'm going deep
I'm really going hollow
I can see a newborn me
Emerging from the bottom — Angra, Newborn Me
anonimowe11 [Usunięty]
Wysłany:
2017-04-09, 21:00
Niestety tylko na nerwach Ale bardzo chciałbym się nauczyć gry na perkusji.
Ja, z racji swoich zainteresowań muzycznych, ciągle próbowałem czegoś nowego - najpierw grałem na gitarze basowej, potem na elektrycznej, a w międzyczasie próbowałem swoich sił na keyboardzie. Ostatecznie stwierdziłem, że instrumenty mnie nie pociągają i właśnie wtedy... zacząłem śpiewać. Całkiem nieźle mi to wychodziło, ale z czasem uznałem, że muzyka nie jest tym, czym chciałbym się zajmować w życiu i w końcu przestałem to robić ;P
Imię: Natalia
Wysłany:
2017-08-24, 14:04
Od roku uczę się grać na gitarze, bardziej w celach akompaniatorkich, ale też czasem zdarza mi się klasykę popróbować przez tabulaturę pograć. Poza tym śpiewam od dziecka praktycznie, ale nie identyfikuję się z teraźniejszą muzyką, jakoś to nie dla mnie. xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).