Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2007-04-19, 06:03
czytaj uważnie, mowilem o zaletach tlena
{cytat}
modów? czy modułów? tlen jest stabilniejszy, szybszy, ma duzo funkcji, od kad mam tlena (jakies 2 lata) pad serwera chyba ze 2-3 byl z tego co zaobserwowalem
{end}
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2007-04-19, 06:04
Artur napisał/a:
czytaj uważnie, mowilem o zaletach tlena
{cytat}
modów? czy modułów? tlen jest stabilniejszy, szybszy, ma duzo funkcji, od kad mam tlena (jakies 2 lata) pad serwera chyba ze 2-3 byl z tego co zaobserwowalem
{end}
jak pada gg na gg to na tlenie tez ;]
a już skumałem oco bg. że tlen żadko pada a gg często
ale tlena ma mało znajomych moich bynajmniej
Dlatego uwazam, ze wszyscy powinni miec Tlena jak normalni ludzie (np. ja )
normalni ludzie używają Jabbera. a jeśli nie, to wkrótce zaczną. (żartuję oczywiście, nie jestem jakimś narwanym ewangelistą jakich w sieci sporo )
a co do problemów, to coś w tym chyba jest. ostatnio próbowałem postawić siostrzeńcowi Tlen i przenieść mu tam kontakty GG. niby wszystko poszło okej, tylko ani razu nie udało nam się połączyć z siecią...
Do takich rzeczy Konnekta ściągnąć ^^'
Może to migające słoneczko jest tylko przejściowe? Ja też tak miałam, a później włączyłam GG i wszystko działało normalnie...
a siostrzeniec na razie przechodzi głupi wiek (Neostrada ale zamiast trollować młody siedzi i ściąga z torrentów), więc nie będę mu za bardzo narzucał.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Tlen zawiera zamknięty protokół Jabbera, czyli nie pozwala na komunikacje z innymi użytkownikami serwerów Jabber. Poza tym mnie rozłącza w Tlenie. Polecam Spika, który jest oparty na Jabberze i nie ma żadnych ograniczeń. Ja korzystam osobno z GG i ICQ, Spika i Skype.
najpierw stwierdzasz, że czyste GG jest lepsze od tlen, bo tlen to badziewie a następnie odpierasz moje zdanie poddające twoją wypowiedź w wątpliwość czymś niezwiązanym z poprzednią wypowiedzią czyli obsługą jabbera...
jak to jest z jabberem to nie wiem, bo nie używam, GG nie ma tego tym bardziej
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Tlen ma zamknięty protokół jabbera, czyli nie pozwala na komunikację z innymi użytkownikami serwerów Jabber. Przeczytaj sobie w Wikipedii. Spik od Tlena jest lepszy bo pozwala na komunikację ze wszystkimi Jabberowcami.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).