Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-08, 19:06
Fanatyk napisał/a:
trzeba? Bo inaczej to co się stanie?
Nie wiem właśnie, też się nad tym zastanawiałam. Wczoraj rozmawiałam na ten temat z koleżanką i opowiadała, że na MTv leci taki reality show "Dziewice" (czy jakoś tak) i tak właśnie była taka dziewczyna, która miała piętnaście lat i strasznie przeżywała fakt, że jeszcze nie uprawiała seksu, a wszystkie jej koleżanki (w tym i rówieśniczki zapewne) już tak. A co najśmieszniejsze? W końcu z jakimś się przespała a na drugi dzień stwierdziła, że ona nie chce z nim być, bo woli się jeszcze bawić... Boże... Mnie to rozwala.. Ale chyba trochę zeszłam z tematu.
Zzielona, raz ze sex ponizej 15 roku zycia to przestepstwo (ponizej 16-17 to dla mnie dalej pedofilia)
dwa o ile mnie pamiec nie myli z sexu chyba biora sie dzieci (jak sie myle niech ktos mnie poprawi) a jak by nie patrzec dzieci nie powinni robic/miec dzieci...
trzy to zawsze mi sie wydawalo ze to (a w szczegolnosci ten pierwszy raz) sie robi z milosci a nie dlatego ze tak wypada...
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-08, 19:11
moron napisał/a:
Zzielona, raz ze sex ponizej 15 roku zycia to przestepstwo (ponizej 16-17 to dla mnie dalej pedofilia)
dwa o ile mnie pamiec nie myli z sexu chyba biora sie dzieci (jak sie myle niech ktos mnie poprawi) a jak by nie patrzec dzieci nie powinni robic/miec dzieci...
trzy to zawsze mi sie wydawalo ze to (a w szczegolnosci ten pierwszy raz) sie robi z milosci a nie dlatego ze tak wypada...
Też tak uważam, dlatego trochę mnie to zdziwiło. A co do realiów amerykańskich i polskich... Zauważcie, że wszystko do nas stamtąd idzie Popcorn, filmy, hamburgery...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).