juleks94
|
Wysłany:
2007-10-02, 15:58 mam problem z pewnym "pedofilem" pomózcie...
|
|
|
No więc tak... może to trochę długie jest ale musicie mi pomóc...
zacznę od początku żebyście mnie zrozumieli...
mam dopiero 13 lat...
kocham zwierzątka i często przebywam w sklepie zoologicznym, znam tego pana co tam sprzedaje i to dość dobrze... wiec sobie tam siedzimy i gadamy... wczoraj podjechał taki inny pan(trochę go znam...) który nie ma nogi i jest na wózku inwalidzkim elektrycznym chyba... no i się uparł ze mnie odprowadzi bo ja byłam na rolkach... dochodziła 18 czas zamknięcia sklepu... no i jechałam przed nim na rolkach a ona za mną... i miałam dziwne uczucie ze się gapi na mój tyłek ale nie udowodnię tego... mój odcinek do domu jest krótki, wiec jak tylko zniknęliśmy z pola widoku sklepu zoologicznego... chciał abym stanęła... stanęłam... a on mi zaproponował MIŁOŚĆ FRANCUSKĄ (chyba tak się nazywa to) nie jestem pewna... ale on dokładnie powiedział ze "chce mnie popieścić języczkiem" i spytał się czy wiem co to znaczy miłość francuska... jasne ze się nie zgodziłam ale nalegał... spytał sie w końcu czy pije piwo... powiedziałam ze nie... a on ze może jak bym jedno wypiła to bym sie namyśliła...odsunęłam się od niego i wjechałam do domu... on tylko powiedział żebym się jeszcze zastanowiła...
mam takie pytanie czy to nie podlega jakiemuś paragrafowi w świetle prawa...jestem nie letnia a tu takie oferty... wiem ze to inwalida... ale to go nie zwalnia od prawa... ostatnio i tak mam dola... ze względu chłopaka który wmawiał mi ze mnie kocha i związał sie ze mną bo myślał ze coś z tego wyjdzie... ja go naprawdę kochałam... a ta propozycja jeszcze bardziej mnie dobiła... nie wiem co już mam myśleć... pomóżcie...
please!!
|
Ostatnio zmieniony przez juleks94 2007-10-02, 17:48, w całości zmieniany 1 raz |
|