dzieki wam... powiedzialam tacie o tym przy okazji jak szlismy miastem a on byl po drugioej stronie znaczy jechal na swoim wózku... i dobrze ze powiedzialam bo tata u nas wynajmuej mieszkania ludziom i potem on do nas przyszedl i chcial wynajac mieszkanie... ww pore powiedzialam bo pewnie by sie zgodzil... a najlepsze bylo to ze on stal pod drzwiami bo tata dopiero wrozil z pracy i go uszlyszal jak tam na górze pod drzwiami stoi i mój piesek na niego szczekal... madry piesek zna sie na ludziach... od tametego czasu juz go nie widuje...
a jeszcze powiem ze na tym forum są jednak beznadziejni i glupi ludzie... nie chce obrazac ale naprawde nie milo mi sie czytalo wypowiedzi nie ktorych osob... uwazacie mnie za dziwke??
o o forum to rzeczywisccie zapomnialam... bo mi sie w zakladkach adres zapodzial i teraz robie porzadki no i znalazłam...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).