Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-12, 13:17
Nie do końca istotny jest wiek... Ile masz wzrostu? Ale szczerze Ci powiem, że w wieku jedenastu lat nie powinnaś się odchudzać. A jeśli koniecznie chcesz zrzucić parę kilo to się dużo ruszaj i zdrowo odżywiaj - pamiętaj, że wszystkiego po trochu, raczej z naciskiem na zboża, warzywa i owoce. Nie jedz smażonych, tłustych dań tylko gotowane. Wtedy mają więcej witamin a odpowiednio przyrządzone są przepyszne .
nevada menthol , bo to w modzie , by przychodzic tu ze swoimi problemami
Imo w wiemku 11 lat , nie powinno robic sie takich rzeczy.
Ja waze 55kg i nie placze , choc uwazam ze to za duzo(musze zaczac sie odchudzac )
[ Dodano: 12-04-2008, 15:32 ]
przy moim wzroscie , to jendka za duzo^^''
przez ten topic , odkrylem moje gleboko ukryte kompleksy.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-04-12, 20:21
natka, dziecko, 11 lat masz. Twoje ciało się zmienia... to natura sprawia, że jedna część ciała jest większa , a druga mniejsza. poczekaj jakieś 5 lat - jak problem nie zniknie to zacznij ćwiczyć wymachy nóg na boki (tak jak w kick boxingu dziewczyny ćwiczą). i to wszystko.
jak zauważysz u siebie tendencję do tycia, to dopiero zacznij badać dietę.
dzieciaki mają coraz dziwniejsze problemy... dzieciństwo tracą na myśleniu o tym, o czym nie powinni
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Masz racje , ale najciekawsze pytanie jest , co to dziecinstwo??
Nie wiem czy ktos teraz zna takie cos jak ''dziecinstwo''.
U dzieciakow , nie ma takiego slowa jak dziecinstwo lub nie znaja do konca jego znaczenia , wiec sie nudza i znajduja sobie takie problemy jak nadwaga lub otylosc , przynajmniej miala by sie teraz czym zajac , dieta
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).