qwertyuiop NIE MART SIE ŻE CIE TAK PRZEZYWAJOM
ALE NIE IDZ Z TYM DO NAUCZYCIELI BO CIE WEZNOM ZA KAPUSIA WIC POSTAW SIE I IM POWIEC DLACZEGO CIE TAK PRZEZYWAJOM A JESLI CI ZACZNOM BIC TO POGON ICH PSEM
A TAK W OGOLE MASZ PSA
______________________________________________________ loffciam animal i to wszysko
Wątpię, żeby koleś zajrzał ponownie na nasze forum.
Krzysiek napisał/a:
Ignorancja, ignorancja i jeszcze raz ignorancja.
Ja też tak robię.
care96 napisał/a:
qwertyuiop NIE MART SIE ŻE CIE TAK PRZEZYWAJOM
ALE NIE IDZ Z TYM DO NAUCZYCIELI BO CIE WEZNOM ZA KAPUSIA WIC POSTAW SIE I IM POWIEC DLACZEGO CIE TAK PRZEZYWAJOM A JESLI CI ZACZNOM BIC TO POGON ICH PSEM
A TAK W OGOLE MASZ PSA
Sorki, ale z twoim postów mam niezły ubaw. Poza tym nie nadużywaj Caps Locka czy Shifta.
Krzysiek napisał/a:
Ignorancja, ignorancja i jeszcze raz ignorancja.
Ja też tak robię.
W takim razie, mój drogi masz bardzo silną wolę, ja bym nie wytrzymała minuty, żeby złośliwie nie odpowiedzieć, ba nawet wyśmiać czy zbłaźnić taką osobę przed całą klasą.
Care96 jesteś moją nową idolką!! No ale ona ma racje, NA BANK wezmą go za kapusia, jeżeli się poskarży, kurde szkoda gościa...
W takim razie, mój drogi masz bardzo silną wolę, ja bym nie wytrzymała minuty, żeby złośliwie nie odpowiedzieć, ba nawet wyśmiać czy zbłaźnić taką osobę przed całą klasą.
Heh xD wiesz, no mnie tam w szkole nie wyzywają, nie mam dużego doświadczenia w byciu poniewieraną, ale mówię tylko co bym mogła zrobić w takiej sytuacji Wiesz, nabijamy się w szkole od roku z takiego Karola i wymyślamy na niego głupoty i jak się nie chce do nas odzywać kiedy drzemy się na cały korytarz "tym**icz" (no nazwiska nie podam... jak se siebie poszuka na googlach, to pójdzie do pani...) to jeszcze bardziej się nabijamy że albo nie umie mówić, albo myśli, że jak nie odpowie to się odczepimy, albo że chce być fajny...
Heh xD wiesz, no mnie tam w szkole nie wyzywają, nie mam dużego doświadczenia w byciu poniewieraną
Ale warto wiedzieć na przyszłość.
Cashee napisał/a:
Wiesz, nabijamy się w szkole od roku z takiego Karola i wymyślamy na niego głupoty i jak się nie chce do nas odzywać kiedy drzemy się na cały korytarz tym**icz (no nazwiska nie podam... jak se siebie poszuka na googlach, to pójdzie do pani...)
Uważaj, bo jeszcze pani wejdzie na te forum.
Cashee napisał/a:
to jeszcze bardziej się nabijamy że albo nie umie mówić, albo myśli, że jak nie odpowie to się odczepimy, albo że chce być fajny...
a żebyś wiedział, że pani może wejść jakby było nazwisko i by se wyszukał to by poskarżył na bank... przeciez u nas nie jedna osoba przez pisanie pierdół o nauczycielach miała rozprawę w sądzie ==' Poza tym na tym forum jest jedna osoba o takim nicku, który mi się kojarzy właśnie z siostrą tego karola więc wolę nie ryzykować ;p
Tobiasz napisał/a:
Miałem jeszcze gorszego w podstawówce.
Siedział na fotce i naszej klasie, używał babskich kosmetyków i golił nogi ?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).