Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-07-23, 22:46
No... Jak zobaczyłam końcówkę to polałam . Widać, że to jest nienaturalne. W ogóle co to niby spadło z chmury? Jakiś wehikuł czasy czy inne kosmiczne badziewie? Zresztą skoro ktoś to nakręcił to skąd w ogóle znalazł tą taśmę czy co to tam w ogóle jest? A swoją drogą to przecież byłby na niej ciąg dalszy bo trochę dziwnym jest fakt, że nagle aparat czy kamera, czy cholera wie co jej spadło i jak to coś zaczęło go atakować to się skończyła taśma...
denerwuja mnie takie filmy
zaczynajac od tego obiekt takich rozmiarow robi wieksze szkody w postaci krateru, pylu ,dymu itd
po drugie umiejetnosc filmowiania tej laski sa ograniczone wiec malo widac na tym filmie wiec zostalo to zamierzone
najwieksza glupota jest to ze ludzie wymyslaja takie rzeczy a pozniej spodziewaja sie takich ufoludkow ktorzy atakuja ziemian niszcza planete itd o0
no coz kazdy interpretuje na swoj sposob kazdy wierzy w to co che ;]
______________________________________________________ ja nic nie muszę, dlatego mam czystą duszę
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).