Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-07, 15:54
1. Pociagnac dwukolorowym gradientem
2. Te czarne packi zrobic brushem
3. Na nowej layer zrobic prostokat, wypelnic jasnym zielonym, obnizyc opacity
4. Kliknac dwokrotnie w ta leyer na pasku warstw i wybrac dropshadow, trzeba zmienic kat zeby padal na dol ten cien.
i to wszystko
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wiek: 33 Dołączył/a: 26 Mar 2006 Posty: 55 Miasto: Nie wiadomo
Wysłany:
2006-05-07, 18:01
Bierzesz najpier taki kwadracik tam gdzie jest pędzel itp. gdzie takie jakby białe w czarneprzechodzi naciskasz potem odpowiednie kolory i przeciągasz na białej "kartce"
Nastepnie bierzesz pędzel i rysujesz czarne paseczki
Potem tworzysz nową warstwe ctrl+shiwt+n
Rysujesz prostokąt zmienasz jak frozen powiedziała opacity (one sa w warstwach tam mozesz zmienić) oczywiście najpierw zamalowujesz go kolorem taki jakim uważasz
Potem klikasz dwa razy w warstwe i bierzesz dropsshadow i ustawiasz potem tak kąt by padał cien nadół (tak jak napisała frozen)
Jezezli jeszcze cos masz niejasne to pisz !!
______________________________________________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2006-05-08, 17:18
kur** jaki ja jestem debil dzieki ^mur mati przyda mi sie co powiedziales
Georgiana napisał/a:
Wydaje mi sie ze Frozen udzielila ci bardzo konkretnych wskazowek Powiedz ktora czesc jej wypowiedzi jest nie jasna.
oto co jest nie jasne:
@Frozen Lust napisał/a:
1. Pociagnac dwukolorowym gradientem
2. Te czarne packi zrobic brushem
3. Na nowej layer zrobic prostokat, wypelnic jasnym zielonym, obnizyc opacity
4. Kliknac dwokrotnie w ta leyer na pasku warstw i wybrac dropshadow, trzeba zmienic kat zeby padal na dol ten cien.
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-08, 17:44
Rzeczywiscie, duzo rzeczy uproszczam, bo o photoshopie gadam tylko z ludzmi, ktorzy sie na tym mniej wiecej znaja (bardziej wiecej niz mniej)
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).