znam i uważam, ze ma kiepskie podstrony użytkowników, myślę, że wiele osób to potwierdzi bo należymy do grupy, która woli sama sobie ustalać co gdzie ma być, a tutaj widzę, iż blogi u każdego wyglądają schematycznie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja również niedawno założyłem nowego bloga, jest to pierwszy, w którym główną treścią są zdjęcia. Jaka tematyka? Fotografie i opis miejsc, które warto zobaczyć. Będzie głównie o Warszawie, bo tu właśnie mieszkam, ale z pewnością znajdą się i notki z moich bliższych i dalszych wyjazdów.
http://warto-zobaczyc.blogspot.com
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-01-26, 15:16
Rouden, najnowsze fotki są zrobione niedaleko Wola Park??
Dokladnie tak. Ogolnie zamierzam uwiecznic kilka nietypowych dla Warszawy miejsc. Kolejny cel to drewniane Osiedle Jazdow niedalego Parku Lazienkowskiego. Moze nie jest ono tak kolorowe jak Osiedle Przyjazn ale swoj urok tez ma
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-01-26, 16:05
Osiedle Przyjaźń najlepiej wygląda jak z dachów zwisają sople .
zamykam temat zapraszając do nowego działu Fotografia, w którym oprócz zwykłych galerii można także przedstawiać swoje strony z fotografiami (portfolio i fotoblogi), wystarczy utworzyć nowy temat zgodnie z regulaminem działu.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).