Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-03-22, 22:38
ja mam te kate moss i mimo, że na początku mi się baaardzo podobały, to stwierdzam, że teraz ich praktycznie nie używam. rzadko, na jakieś pojedyncze wyjścia. nie lubię ich wdychać non stop.
od niedawna rozkoszuję się j'adore diora. przecudowne są
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
DKNY - zawsze i wszędzie.
Te są moje ulubione. Co do podróbek to nie, dzięki, ale raczej nie skorzystam Wolę te oryginalne xD Uwielbiam je sobie tak na półce poustawiać, no i można czasem poszpanować przed koleżankami, haha xD Moim numerem dwa jest różowa Lacosta, która dostałam na święta A ogólnie to lubię takie lodowe perfumy.
od Pumy Przyzwyczaiłam się do Jamaica 2 , i póki co nie mam zamiaru zmieniac a co do podróbek to moim zdaniem nic złego Przecież perfuma ma ładnie pachnieć, a nie byc droga .
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-02-03, 14:26
Nula. napisał/a:
Przecież perfuma ma ładnie pachnieć, a nie byc droga .
zapach nie zawsze jest taki sam, a poza tym wcale się nie utrzymuje różnica jest często taka, że zapach oryginalnych czujesz bardzo długo, a podróbka traci po godzinie. w oryginalnych wcale nie chodzi o to , aby były drogie są drogie, bo to produkty ekskluzywne i w dodatku bardzo dobrej jakości.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-02-03, 17:28
Nula. napisał/a:
a co do podróbek to moim zdaniem nic złego
Ja mam jedne oryginalne, a drugie podróbki . Nie widzę różnicy, bo nie zwracam na to uwagi .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).