Czesto mi sie to zdarza !
Kiedys przysniło mi sie ze na moim podwórku bedzie biały w czarne kropki kot ,nastepnego dnia gdy szłam do domu przez podwórko pojawiłm sie i to w tym samym momecie i w tym samem miejscu !
i do sie nazywa deja vu !
______________________________________________________ ,,Nie bawisz się ,nie żyjesz zgredzie ''
Mam to często. Powiem, że się przyzwyczaiłem do tego i mi to nie przeszkadza. Nie wiem czemu dla niektórych to straszne, a to przecież fajne uczucie xD
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-05-23, 15:56
Jasne, że tak.
Czasem, gdy coś robię, to wydaje mi się, że to mi się śniło lub, że to już było.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
mi się śnią miejsca, w których jeszcze nie byłam. Potem jak przyjeżdżam na wakacje, to nagle się okazuje, że kojarzę to miejsce. i to nie ze zdjęć...
Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-08-29, 11:49
Mnie z kolei śnią się sytuacje, które zdarzą się za np. 2 miesiące. Są to przełomowe zdarzenia w moim życiu, oraz w życiu moich najbliższych. Gdy poczuję, że to już mi się śniło wiem co stanie się dalej. Przyzwyczaiłem się do tego, oraz nauczyłem odczytywać swoje sny, odczucia, które mnie nie zawodzą .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).