Imię: Magda
Wysłany:
2009-07-09, 20:09
Nie mieszkam w bloku więc odpada.
Z telefonem to możliwe bo mam go często blosko siebie jak na kompie jestem.
Tylko mnie oświeć o co z tym kanałem chodzi?
BTW, ciekawe przypadki.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Wysłany:
2009-07-10, 08:45
jupiland, nie mam niczego takiego pod myszką.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
— George Bernard Shaw
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-07-10, 08:50
Ja też nie .
Przeczytałem w internecie to:
Cytat
światło lasera musi zostać odbite spowrotem do sensora
na różnych powierzchniach może być po prostu rozpraszane
Widać przełączniki wciskają tylko do bezprzewodówek w zestawie z klawiatura (ja taką mam dlatego nieświadomie wprowadziłem Was w błąd). W takim razie mi też przychodzi do gowy tylko powierzchnia (gdyby wykluczyć tego sąsiada ) ale autor tematu pisał, że wcześniej było OK a teraz nie jest. Przypuszczam, że podkładki nie zmieniał, bo sam by wpadł na to, że to jest przyczyną.
Wysłany:
2009-07-10, 13:07
no możliwe że podkładka jets główną przyczyną, ale ja się nie znam na tych mechanizmach więc się spytałam. Teraz np chodzi dobrze. Czasami się tylko tak zwiesi że w jwednym miejscu jest na ekranie i tylk ow góre i w dół moge przesunąć.
— George Bernard Shaw
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).