Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-07-22, 22:16
A nie daj boże jakiś prowadzący ćwiczenia udupi murzyna, zaraz go o rasizm posądzą! A tu durny żart Ojca Rydzyka uszedł mu płazem. Dla mnie ten człowiek jest po prostu żałosny i brak na niego jakichkolwiek słów. Jego żart był poniżej jakiegokolwiek poziomu i najlepsze jest to, że ten kretyn nawet sobie z tego nie zdawał sprawy.
Ja wiem, że ten gość raczej nie ma jakichś specjalnych zapędów rasistowskich i mówiąc to debilne zdanie chciał rozśmieszyć publikę, jednak zamiast zaintrygować ludzi zabawnym dowcipem po prostu się upokorzył i tyle.
Nie wiem jednak co jest gorsze... Zapędy rasistowskie czy właśnie taka niewiedza i żałosność jaką prezentuje ten człowiek...?
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-07-24, 13:46
Z tymi zapędami rasistowskimi to nie są wcale takie brednie, jak niektórym ludziom się wydaje. To w końcu on publicznie głosił (głosi), że religia judaistyczna to religia handlu, a nie wiary w Boga...
Inez napisał/a:
Nie wiem jednak co jest gorsze... Zapędy rasistowskie czy właśnie taka niewiedza i żałosność jaką prezentuje ten człowiek...?
Cały ten miks sprawia, że porządny Polak wstydzi się własnych rodaków.
Po za tym widzę, że dla moherowych babć ksiądz z Afryki był atrakcją (pokazywanie palcem) - czy mamy XXI wiek, czy tylko mi się daty pomyliły?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).