Podajemy nasze typy co do najseksowniejszych / najładniejszych polskich (obywatelka polski) i zagranicznych aktorek (dowolne państwa). Swoje wybory ładnie uzasadniamy
czy rankingi telewizyjne odpowiadają waszym gustom ? czy podobają się wam aktorki wybierane przez resztę Świata i Polski jako te najładniejsze / najseksowniejsze ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
zagraniczne: megan fox (ostatnio trochę zdzirowata, ale za taką figurę to dam się pokrajać), NATALIE PORTMAN (bo ładnie wygląda nawet w rozciągniętym podkoszulku, dżinsach i z sianem na głowie), ellen page (to taka natalie, ale o dziesięć lat młodsza).
z polskich to się dobrze brodzikowa trzyma (ale jako brunetka) i małgorzata socha (za brwi!)
nie rozumiem za to kompletnie fenomenu kasi figury.
______________________________________________________ "people who don't need other people need other people to show them, that they are people who don't need other people" - terry pratchett
to nie internet psuje ludzi. to ludzie psują internet.
Wysłany:
2010-08-11, 19:51
chauvinist napisał/a:
megan fox
O tak Żeby wyglądać tak jak ona (Broń Boże nie tak, jak Jolie ) oddałabym wszystkie pieniądze.
chauvinist napisał/a:
Ja poniekąd rozumiem, bo cyc ma wielki, facetów to kręci. Kiedyś była normalna, teraz kreuję się na młódkę, gada tym zblazowanym, krejzolskich, piszczącym głosikiem, fe.
Ja poniekąd rozumiem, bo cyc ma wielki, facetów to kręci. Kiedyś była normalna, teraz kreuję się na młódkę, gada tym zblazowanym, krejzolskich, piszczącym głosikiem, fe.
może mają w pamięci Katarzynę sprzed wielu lat i wtedy im się podobała
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-08-14, 19:05
Wczoraj kupiłem sobie ELLE i i przypomniałem sobie o Emmie Watson. Fajnie się prezentuje (w wersji właśnie tego magazynu).
Wysłany:
2010-08-14, 20:33
Mi się podoba w Emmie Watson to, że nie jest taka wybajerzona. Jest to prosta, ładna dziewczyna, i do tego nie ma parcia na szkło.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-08-14, 20:46
Rododendron napisał/a:
Jest to prosta, ładna dziewczyna, i do tego nie ma parcia na szkło.
No właśnie. Zachowuje się jak normalna dziewczyna. Czytałem, że zamierza skończyć studia (medyczne chyba), a nie pchać się, gdzie tylko się da (w mediach).
Mnie się podobają wspomniane już - Portman i Knightley. Drobne, zgrabne, ładne, mają regularne rysy, do tego niesamowity urok. Interesująca wydawała mi się też tragicznie niedawno zmarła Brittany Murphy (czasem wyglądała co prawda wręcz brzydko, ale "coś" w sobie miała), Angelina Jolie (usta i kości policzkowe) i Elisha Cuthbert (figura).
Z takich dawniejszych to Brigitte Bardot i Audrey Hepburn.
(zresztą, co druga aktorka jest ładna lub bardzo ładna, ciężko tak wybrać te "naj")
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).