Mi się podoba pierwsze, coś w nim jest co zatrzymuje wzrok.
Może nie jest to mistrzowskie wykonanie ale cieszy oko
Tak, tak wiem, że nie jest.
Robione dość szybko bez statywu ze względu na jeżdżące tą drogą samochody, no ale chwila nie zapomniana
Asiek, Lukem, ono wcale tak łatnie na tapecie/pulpicie nie wygląda
Zobaczę co da się zrobić, z reguły mam zdjęcia tylko w małej rozdzielczości na potrzeby wstawienia ich do galerii, tak więc nawet jeśli byście chcieli sobie takie na pulpit dać, nie będzie wyglądało w 100% tak samo.
PS. Dziwny kierunek chmur, no ale tego akurat zmienić nie idzie.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-10-04, 10:13
medinka napisał/a:
Asiek, Lukem, ono wcale tak łatnie na tapecie/pulpicie nie wygląda
Zobaczę co da się zrobić, z reguły mam zdjęcia tylko w małej rozdzielczości na potrzeby wstawienia ich do galerii, tak więc nawet jeśli byście chcieli sobie takie na pulpit dać, nie będzie wyglądało w 100% tak samo.
No to każdy je sobie może podrasować jak nie będzie się podobało. Ja to się zakochałam więc dla mnie gra gitara
ostatnie świetne. kolory mi się strasznie podobają.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-10-04, 12:35
Ostatnie już mam na tapecie. Co prawda rozdzielczość słaba, ale ogólnie fajnie wygląda.
To ostatnie zdjęcie jest najlepsze. Wpadłem w zachwyt nad nim
Te mury które oddzielają niebo od ziemi robią wrażenie jakby to były skrzydła mewy w locie. Coś przepięknego.
Te zachody było świetne ale ta "mewa" jest rewelacyjna.
miglu149, mozesz, mozesz
moge nawet w pozniejszym czasie podeslac ci wieksza rozdzielczosc jesli chcesz ;P
opchaj, nie, nie mam nigdzie moich zdjec wystawionych na sprzedaz
dlaczego pytasz?
miglu149 mm1
Wysłany:
2009-10-05, 17:01
medinka napisał/a:
moge nawet w pozniejszym czasie podeslac ci wieksza rozdzielczosc jesli chcesz ;P
Bardzo chętnie, bo na razie mam duże piksele.
opchaj [Usunięty]
Wysłany:
2009-10-05, 18:47
Uważam medinka że powinnaś je wystawić na sprzedaż. Są naprawdę dobre. Niczym nie ryzykujesz a możesz mieć z tego satysfakcję. Mój znajomy wystawił kiedyś kilka prostych grafik w jakimś sklepie z nadrukami i zapomniał o tym Po jakimś czasie uzbierało mu się kilkadziesiąt euro. Zupełnie o tej stronie zapomniał jego prace żyły własnym życiem.
Dziś zarejestrował się na Opchaju by wystawić te same prace na wymianę.
Byłbym bardzo zadowolony gdybyś wystawiła swoje zdjęcia na wymianę na opchaju tylko że my nie posługujemy się pieniędzmi. Taki bunt przeciw temu co robią bankierzy.
miglu149 mm1
Wysłany:
2009-10-05, 20:40
opchaj napisał/a:
Byłbym bardzo zadowolony gdybyś wystawiła swoje zdjęcia na wymianę na opchaju tylko że my nie posługujemy się pieniędzmi. Taki bunt przeciw temu co robią bankierzy.
Błagam Cię, nie reklamuj wszędzie swojego serwisu pokazując jakie ma zastosowania.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).