Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Świat przeżył dinozaury, uderzenie meteorytu, zlodowacenia, to i ludzi przeżyje
No właśnie. Majowie przepowiadali koniec świata, ale równie dobrze mogli mieć na myśli koniec rasy ludzkiej. Ot, zwykła pomyłka w tłumaczeniu.
Może zaatakuje nas jakiś mega zmutowany wirus ebola, który w przeciągu jednego dnia pozbawi nas życia, albo zmutujemy do nowego gatunku (na przykład film 'Jestem legendą' może być swoistego rodzaju zapowiedzią).
Nigdy nic nie wiadomo.
W razie W zacznijmy budować bunkry. Na wypadek gdyby jednak miało coś wybuchnąć.
Moim zdaniem ludzie pozostaną na Ziemi przez dłuuuugi czas.
Zaczną powoli wymierać, gdy Słońce, tak inne gwiazdy po prostu wygaśnie. Bo to jest bardziej prawdopodobne niż to, że Ziemia zderze się z inną planetą, bo np. wypadnie z orbity poprzez działanie nieznanych nam czynników...
______________________________________________________ I'm the only and unique. I am a unique and would remain.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-12-21, 00:17
DamnKitty napisał/a:
Zaczną powoli wymierać, gdy Słońce, tak inne gwiazdy po prostu wygaśnie.
Czy ja wiem... Człowiek ma to do siebie, że jego organizm wraz ze zmianami przystosowuje się do nowego środowiska. Słońce samo z siebie tak nagle nigdy nie wygaśnie, podobnie jak inne gwiazdy, to będzie raczej powolny proces i człowiek po prostu przywyknie.
TheAhyy
Wysłany:
2009-12-21, 08:47
Będzie bum i po Nas
godson90
Wysłany:
2009-12-23, 21:06
TheAhyy napisał/a:
Będzie bum i po Nas
Racja. Świat powstał w ułamku sekundy i równie szybko zniknie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).