może masz źle podzielony dysk ? widocznie partycja windowsowa jest zbyt mała dla niego lub dla jakiś programów, które uzyważ, wiele z nich rezerwuje miejsce na dysku podczas działania
jeżeli piszesz, ze 8GB to cała twoja partycja to może warto zaopatrzyć się w nowy ? teraz dyski do PC to koszt około 200pln
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-08-21, 19:31
dziś widziałam w media markt dysk 750GB za 399 złotych firm seagate i samsung - sama chętnie bym kupiła, ale na razie mam brak funduszy
swoja drogą Endless Night, może masz za duży plik wymiany? warto byłoby go ograniczyć do odpowiedniej wielkości
Imię: Magda
Wysłany:
2010-01-11, 18:39
CO to jest ten plik wymiany????????
(problem znów powrócił)
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Magda
Wysłany:
2010-01-14, 11:40
Nic nie dało.
O kupnie na razie nie ma mowy więc potrzebne mi wszystkie inne rozwiązania.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).