Wysłany:
2010-02-01, 20:59[pomoc] dobry hosting do 200PLN za rok?
Pisze z tematem gdyż prosił bym o pomoc, moglibyście mi doradzić jakis dobry server na strone tak do 200 zł za rok?? Tak bym mogl podpiąć domene gdyż posiadam 3 ba boo.pl ale ten serwer mi nie pasuje szczerze muwiąc.. potrzebuje cos wiekszego. Prosił bym o pomoc, najlepiej gdybym dostał kilka adresow stron ktore oferuja serwery.. Z góry dziekuje
______________________________________________________ Stwórz świat według własnych zasad..
linuxpl nie nazwałbym dobrym ;] jakiś czas temu było też głośno o nich na wykopie. home i nazwa także nie oferują nic specjalnego w tych kwotach, które pobierają.
Krzysiek dobrze zasugerował, dogadaj się z Łukaszem, na górze w boksie reklamowym adtaily masz ofertę hostingu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
OVH (plan Personal) jest chyba najtańszy jak na Twoje wymagania pojemnościowe, ale ma kilka ograniczeń (tylko 25 MB dla bazy MySQL, brak dodatkowych kont FTP, niezbyt wygodne dodawanie zewnętrznych domen).
Linuxpl.com i Webd.pl nie są złe (używałem obu przez długi czas), choć wykraczają cenowo poza Twój budżet. Są za to wygodne w użyciu i mają niemal wszystko to, czego potrzebujesz lub w przyszłości będziesz potrzebował.
Krzysiek już mnie zareklamował, jeśli będziesz zainteresowany większą ilością miejsca, to cenę możemy uzgodnić.
Potrzebuje na róznego rodzaju pliki glownie programy i muzyka ktora umieszczam na stronie... a wole miec wiecej niz mniej..
[ Dodano: 02-02-2010, 06:57 ]
Lukem a ile byś chciał??
[ Komentarz dodany przez: Lukem: 02-02-2010, 10:25 ]
Skontaktuję się z Tobą via PW.
[ Dodano: 03-02-2010, 06:59 ]
Dziekuje za pomoc wszystkim, bardzo mi pomogliscie.. Lukem ja skontaktuje sie z toba niedługo gdyz jeszcze musze przemyslec ten transfer i miejsce..
______________________________________________________ Stwórz świat według własnych zasad..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).