Fajnie. digital love samsung, tytułu na razie nie udało mi się odnaleźć, niektórzy podają RinneRadio - Tule (Muffler Remix), ale ten z reklamy to raczej remiks na zamówienie Samsunga.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2012-12-11, 11:44Auer - samsung digital love
no własnie już gdzieś mi się obiło o uszy RinneRadio - Tule (Muffler Remix), ale słuchałam tego i w ogóle nie jest podobne ... myślę że to jakaś ściema
[ Dodano: 17-12-2012, 20:12 ]
Auer - samsung digital love
dziś znalazłam coś takiego teraz już nie trzeba szukać http://digitallove.samsung.pl/extras/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).