Pomijamy fakt kto ile spędza przed telewizorem a skupiamy się na sprawdzaniu informacji o nowych programach - czyli ramówka tv w naszym domu
Gdzie sprawdzacie informacje o tym co aktualnie leci w telewizji?
1. Bierzecie pilota w rękę i pstrykacie po kanałach sprawdzając informacje w boksach informacyjnych (np. jak ktoś ma telewizję kablową)?
2. Sprawdzacie w telegazecie ?
3. Macie papierowy program kupiony w kiosku? jeżeli tak to jaki?
4. Sprawdzacie w internecie? jeżeli tak to na jakich stronach?
5. inne sposoby? jakie?
Ostatnio Wirtualna Polska testuje na stronie http://beta.tv.wp.pl nową wersję swojego programu telewizyjnego. Do plusów można zaliczyć personalizację. Po przejściu na podstronę "dostosuj listę kanałów" możemy określić jakie kanały i w jakiej kolejności mają nam się ładować na stronie głównej. Dodatkowo można określić pięć kategorii tematycznych (horror, komedia, informacje itd.) a po prawej stronie będą wyświetlane informacje o filmach i programach na dzisiaj spełniających te kryteria. Wszystkie ustawienia działają do czasu skasowania ciasteczek strony tv.wp
Dla leniwych łatwo dostępne zestawy kanałów (np. film, muzyka, sport, info) oraz łatwe przechodzenie do emitowanych "od teraz" i kolejnych dni.
Jest także wyszukiwarka - można szukać po tytułach czy nazwiskach aktorów
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-03-07, 18:56
Ostatnio moja mama kupiła jakiś program, ale nie zajrzałem do niego. Zazwyczaj wchodzę na tv.pl i sprawdzam. Dlaczego ten serwis? Najkrótsza domena. xD
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-03-09, 21:31
Htsz napisał/a:
1. Bierzecie pilota w rękę i pstrykacie po kanałach sprawdzając informacje w boksach informacyjnych (np. jak ktoś ma telewizję kablową)?
Dokładnie tak . W N mam taką fajną rozpiskę i BEZ latania po kanałach wiem, co jest w TV . Chociaż czasami program nie zgadza się z tym, co rzeczywiście leci, ale to rzadkość. Generalnie nie korzystam z papierowych gazetek telewizyjnych (matko, kiedy ja takie coś ostatnio miałam w rękach ). To już przeżytek .
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-03-09, 22:19
Krzysiek napisał/a:
Tiaa... Jak pięściaki z kamienia łupanego xD
Coś w ten deseń . Teraz wszystko jest zcybernetyzowane . Dzisiaj przyszedł kurier z jakimś badziewiem to kazał mi się podpisać jakimś dziwnym długopisem na takiej płycie cyfrowej . Matko... Aż chciałam go zapytać co to jest .
to jest.. oszczędność papieru ale nie zbaczajmy z tematu ;]
ja papierowej gazety też nie używam. Widywałem u jednej z ciotek, bo tam wujek kupuje TOiOWO. Obecnie wystarcza mi to co opisałem, czyli tv.wp (kablówki nie mam a telegazeta nawala).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-03-11, 18:10
Inez napisał/a:
Htsz napisał/a:
Htsz napisał/a:
Dokładnie tak .
Ja również.;-)
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).