Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pierwsze co mi się nasuwa na myśl - piękna muzyka!
pomysł. łał. genialny!
wykonanie również.
świetne efekty, jak ten wieloryb nurkował, albo ten wodospad na ulicy!
świetne, chwytliwe, tak sądzę.
co do filmu z przygotowań, widać że pełno pracy w to włożyli, ten filmik to pokazuje, tymi liczbami (bleh, przypomina mi się stwierdzenie Małego Księcia, że dorosłych interesują liczby i po nich są w stanie powiedzieć czy coś jest piękne, ale, bez Offtopu) uzmysławia ile to zajęło. Dobrze, że ktoś robi reklamy z sercem, bo to widać i czuć.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
mnie cieszy, że nie pozostawiają wszystkiego grafikom komputerowym, tylko budują prawdziwe platformy i robią reklamy na ulicach żeby przy okazji zaciekawić przechodniów.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
mnie cieszy, że nie pozostawiają wszystkiego grafikom komputerowym, tylko budują prawdziwe platformy i robią reklamy na ulicach żeby przy okazji zaciekawić przechodniów.
o to mi chodziło właśnie w tym zdaniu ;D
Yzoja napisał/a:
Dobrze, że ktoś robi reklamy z sercem, bo to widać i czuć.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wysłany:
2010-04-24, 01:31piosenka z reklamy samsung
Yzoja napisał/a:
Pierwsze co mi się nasuwa na myśl - piękna muzyka!
jak się okazuje ten utwór - brzmiący w oryginale minimalnie inaczej - został już użyty w starej reklamie Shell. Widocznie kompozytorowi dali zarobić dwa razy za to samo
tu masz oryginalny utwór, przerobiony potem pod reklamy (tam przypuszczam):
Dla chcącego nic trudnego ale wiecie jak można potem na tym kupe kasy zarobić to te 8 miesięcy się szybko zwróci A reklamy są że tak powiem zaje***te, fajnie czasem sobie gdzieś tak przystanąć i popatrzeć jak ze ściany leci woda a w rzeczywistości to tylko film.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).