Od jakiegoś czasu mam bloga na bloxie, mój problem też dotyczy zakładek, a raczej linków w zakładkach - jak wstawiam to są tylko napisane a nie da się klinkąć i otworzyć strony.
Mam go od jakiegoś czasu ale od niedawna jest publiczny ( to chyba jedyny serwis jaki znam z blogami na hasło, przynajmniej ja taki znalazłam)
wiele blogów ma opcje prywatności, chociażby ownlog czy blog.pl
w co nie da się kliknąć? w te dwa tuż nad tagami? wyglądają mi one na nagłówki kategorii może w złym miejscu wpisałaś adresy w linki archiwum, tagi, czytaj więcej i ostatnie wpisy da się kliknąć i przejść.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
lol, jakiego maila zakładać? przecież możesz podać adres, którego zawsze używasz ;O na bloxie też nie trzeba zakładać nowej poczty, żeby utworzyć konto dla bloga kwestia czytania ze zrozumieniem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
na bloxie wiem że nie trzeba, ale miałam na mysli coś w stylu onetu - tam bez meila na onecie nie zalozysz bloga. na wp i interii też tak jest, ale nie chcialam interii ani wp mimo że mam meila w tej pierwszej.
i jeszcze dużo takich znalazłam jak onet że meila trzeba mieć. ( wymieniać ich mi się za bardzo nie chce. W wyszukiwarce można sobie wpisać serwisy blogowe spis i jest
a opcje na hasło też malo ktory posiada. Ale znalazłam i jestem zadowolona.
______________________________________________________ Trzeba się kształcić aby stać się zajmującym towarzyszem dla samego siebie ( Kotarbiński)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).