Nie wiem jak inne maturzystki i maturzyści, ale ja, po zakończeniu już matur, nadal nie mogę się ogarnąć. Opierniczam się całymi dniami i czuję z tego powodu jakiś dziwny niepokój (bo przecież trzeba się pouczyć!)
Dziwne, tym bardziej, że podczas mojej wieloletniej szkolnej kariery, nigdy się szczególnie nie uczyłam.
______________________________________________________ for you i will play on my cosmic guitarzzz
Nie wiem jak inne maturzystki i maturzyści, ale ja, po zakończeniu już matur, nadal nie mogę się ogarnąć. Opierniczam się całymi dniami i czuję z tego powodu jakiś dziwny niepokój (bo przecież trzeba się pouczyć!)
nie! ;D ja mam lenia, właśnie będę grała w Simsy 1, haha taki powrót do wakacji sprzed paru ładnych lat, trochę 'oldskulu' ... spanie do 13 ^ oł yeah!
mannerheim napisał/a:
Dziwne, tym bardziej, że podczas mojej wieloletniej szkolnej kariery, nigdy się szczególnie nie uczyłam.
to się ogarnij, pośpij, popisz na blogu i Ci przejdzie ;P
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-05-23, 15:03
Ja jak wytrzeźwieję, to też się polenię. ; DD Bo odkąd zakończyłam swoją przygodę z maturą, to codziennie mam jakaś imprezę.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Ja już zainstalowałam sobie Simsy 3 i będzie graaaaanie! Nagram się za te wszystkie czasy, gdy sobie odmawiałam tego na rzecz czytania historii!!
ja mam 1 i 2 z wszystkimi dodatkami obie, biorąc pod uwagę "letniość" mojego kompa nie mogę narzekać, na 3 oba moje kompy mają za słabą kartę graficzną, no cóż.
Strelicja napisał/a:
Ja Cię mogę zabrac na drinka
to kiedy?
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wysłany:
2010-05-24, 07:55
Ja wczoraj, po kilku miesiącach przerwy (dla matury, dla matury) jeździłam samochodem Trońku się wturwiłam, bo mam Megankę, którą nie cholery nie potrafię ogarnąć, a wujek ma poczciwego Punciaka, którym się jeździ RE-WE-LA!
Nie ma to jak po półsprzędzialskiej Corsie przesiąść się do elektronicznego Megana :roll:
A co do Simsów - tyż bym pograła, ale w laptopie zwalił się napęd i oddałam do naprawy (już tydzień ">>)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).