Słuchaj, nie mam starego sprzętu, bo wszystko było wymieniane. Na starej, gorszej karcie graficznej wszystko działało okej, ale teraz gdy mam lepszą, no nie wiem, wali się po prostu... e, niedorobiona ta gra i tyle...
Jasne, wszystko wgrane. Strasznie Wieszało się na początku, bo po prostu wszystko miałam wymieniane... dopiero potem bardziej się ustabilizowało, ale i tak przy wyłączaniu i włączaniu wiesza się, ale sama gra. Imo, bo muszę wciskać ctrl + alt + delete...
i tak dałam sobie spokój, przecież mam internet, ale lubię czasem pograć... te emocje... o Maryjo... no dobra, jak mi się nudzi i nie chce mi się iść do szkoły...
Jasne, wszystko wgrane. Strasznie Wieszało się na początku, bo po prostu wszystko miałam wymieniane... dopiero potem bardziej się ustabilizowało, ale i tak przy wyłączaniu i włączaniu wiesza się, ale sama gra. Imo, bo muszę wciskać ctrl + alt + delete...
A jakie komunikaty się wyświetlały? Zrób najlepiej screen'a.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-12-07, 17:56
Ostatnio Yzoja zaprosiła mnie do Fishowej wersji gry online na facebooku. Nieco się różni od swojego oryginału, ale można mieć taką samą frajdę z gry. Dodany jest również element rywalizacji
tak tak tak, bardzo fajnie się gra, są 'nagrody' i można sobie dokupić inne wieże.
poziom trudności jest bardzo zbliżony do tego, który mielismy w wersji 1.6 na komputerze. Wersja na telefony była o wieeele łatwiejsza.
Pisać swoje rekordy
mi się dzisja udało doskoczyć do 534 schodków
[ Dodano: 07-12-2009, 18:02 ]
care96 napisał/a:
gram gram ale juz mi sie znudziła więc odinstaluje tom gre
ORTOGRAFIA!!!
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-12-07, 18:10
heh ja w tej wersji na fona do doskoczyłam do 1201 floor w easy mode, gdzie na facebooku ledwo do 200 a na normalnym do 430
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-07, 18:38
ja czasami gram na informatyce albo jak mi się bardzo nudzi w domu
na telefonie doszłam do 500 chyba, a na komputerze - lepiej nie mówić
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
jakiś czas temu bawiłem się chwilkę na nk, bo mieli ją wśród swoich gier, na początku szło mi całkiem nieźle, ale potem znajomi robili takie wyniki, że pobicie tego było możliwe chyba tylko "na kodach" i dałem sobie spokój
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).